RAI Klassieker Rit 2016

14-01-2016

Op zaterdag 11 juni organiseren we voor de 20e keer de RAI Klassieker Rit.

RAI Klassieker Rit

Alweer de twintigste editie van de RAI Klassieker Rit, het evenement waar de echte liefhebbers van klassieke en anderszins bijzondere voertuigen jaarlijks reikhalzend naar uitkijken.

Zoals gebruikelijk starten of eindigen we bij één van onze leden. Wie dat is, blijft nog even geheim!

Liefhebbers noteren nu al zaterdag 11 juni in hun agenda. De uitnodiging voor leden en relaties volgt begin maart.

Deelnemen is mogelijk als u beschikt over een klassiek voertuig (ouder dan 25 jaar). Dat kan ook een vrachtauto, bus of motorfiets zijn. Tot slot zijn ook andere bijzondere voertuigen welkom; criterium is dan dat er daarvan maximaal 50 rondrijden in Nederland.

Om de smaak extra te pakken te krijgen, kunt u terugblikken (letterlijk ook, met een album met bijna 700 foto’s) op de RKR 2015.

NB: Oud-deelnemers lezen achterop hun boekwerkje 'Terugblik' nog de eerder beoogde datum van 21 mei; deze is dus aangepast naar 11 juni.

Meer informatie: Britta de Graaff