Delegatie RAI Vereniging op Autosalon Genève

07-03-2016

Afgelopen dinsdag was onze algemeen voorzitter, Steven van Eijck, met een uitgebreide delegatie aanwezig op de persdag van de Autosalon van Genève.

Geneve 2016

Samen met oud minister-president en erkend autoliefhebber Jan-Peter Balkenende, commissaris van RAI Amsterdam Annemarie Van Gaal en ondernemer Paul Baan werd deze vooraanstaande beurs bezocht.

RAI Vereniging directeur Olaf de Bruijn en secretaris afdeling Auto’s Wijnand de Geus leidden de delegatie rond langs de verschillende stands waar bijna alle leden van de afdeling Auto’s op directieniveau aanwezig waren.

In de middag werd geluncht met de secretaris-generaal van ACEA, Erik Jonnaert, alwaar de voorbereidingen voor de informele Transportraad in Amsterdam en de EU Truck Platooning Challenge 2016 uitgebreid aan de orde kwamen.