CLEPA Materials Regulations Event op 20 april

18-03-2016

Op 20 april 2016 organiseert CLEPA in het KongressCenter im Kurhaus, te Bad Homburg, het jaarlijks terugkerende CLEPA Materials Regulations Event. De bijeenkomst staat open voor alle leden van RAI Vereniging die als toeleverancier aan de auto-industrie werken.

logo clepa

Aan bod komen de laatste stand van zaken rond de materialen rapportagetools, zoals IMDS en GADSL, en de materiaalgerelateerde Europese wet- en regelgevingen zoals de autowrakkenRichtlijn en REACH alsmede de (lobby)activiteiten van de automobielindustrie voor deze onderwerpen.

Tevens is er aandacht voor de meest recente en komende internationale activiteiten van CLEPA samen met de Amerikaanse en Japanse toeleverancier organisaties AIAG en JAPIA.

Uiteraard is er ook gelegenheid om (individuele) vragen te stellen aan de vertegenwoordigers van de diverse CLEPA-expertgroepen en aan vertegenwoordigers van fabrikanten (OEM).

De voertaal van het evenement is Engels.

Locatie:
KongressCenter im Kurhaus Bad Homburg
Ludwigstr. 3
61348 Bad Homburg von der Höhe Germany

De CLEPA-bijeenkomst wordt gesponsord en ondersteund door Hewlett-Packard Enterprise (HPE).

Inschrijving
De officiële uitnodiging voor het evenement, alsmede de voorlopige agenda en het inschrijfformulier vindt u op de CLEPA-website. Daar staan ook de routebeschrijving naar het congrescentrum, een lijst met aanbevolen hotels en de meest actuele details voor de agenda en de bijbehorende sprekers.

Inschrijven kan tot uiterlijk 1 april 2016.

Meer info: Eugène Moerkerk