Bedrijfsbezoek MTEE voor leden RAI Industry Platform

25-03-2016

De leden van het RAI Industry Platform, en overige deelnemers aan de Made in Holland Techday Volvo, hebben deze week een uitnodiging ontvangen voor een bedrijfsbezoek aan Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe op maandag 18 april.

15.00-17.00 uur: Rondleiding Mitsubishi Turbocharger & Engine Europe
17.30-22.00 uur: Netwerkbijeenkomst en –diner in restaurant Boathouse in Almere

Tijdens de netwerkbijeenkomst wordt verslag gedaan van onze “Made in Holland Tech-Day” in Gotenburg, en de actuele organigrammen van Volvo Car en Volvo Truck, alsmede de bijgewerkte deelnemerslijst overhandigd.

Om het (op veler verzoek) “netwerken” maximaal te faciliteren en te stimuleren, hebben wij geen externe sprekers uitgenodigd en is voor een flexibele tafelsetting met buffet catering gekozen.

Deze middag en avond worden kosteloos aangeboden door het RAI Industry Platform.

Tijdens deze avond vragen wij uw persoonlijke input bij het beantwoorden van enkele vragen van een leden-enquête en wordt u geïnformeerd over ons programma voor 2016/2017.

Meer informatie: Jeroen van de Braak