Hoogspanning bij pitch voor Fiets Innovatie Awards 2016

25-03-2016

De spanning was gisteren te snijden in Utrecht, waar de zes genomineerden voor de Fiets Innovatie Awards 2016 hun pitch hielden voor een vertegenwoordiging van de vakjury.

Fiets Innovatie Award 2016

De juryleden kweten zich van hun taak als echte ‘dragons’. En net als bij het bekende tv-programma “Dragons Den”, was ook een welbespraakte spreekstalmeester beschikbaar. In de persoon van Harald Bresser, manager communicatie & PR van RAI Vereniging, maar nu even als onze eigen ‘Jort Kelder’.

De juryleden trokken zich, na de zeer informatieve en interactieve pitches, waarin de genomineerden in slechts 3 minuten alles moesten geven, terug voor intensief beraad. De uitslag daarvan weten we op 4 april, als de winnaars bekend worden gemaakt tijdens het Tweewieler Retail Congres.

Zie de kandidaten zelf aan het woord op www.fietsawards.nl.