Informatiebijeenkomst ‘data & connectivity’ op 20 april

07-04-2016

De “connected” auto en vrachtauto zal voor grote veranderingen en nieuwe mogelijkheden in onze sector gaan zorgen. Het is dan ook geen toeval dat de aanstaande Europese informele Transportraad, in Amsterdam specifiek over dit thema gaat.

connected car

Graag willen wij dit onderwerp uitgebreid met onze leden bespreken. Daarom organiseert afdeling Auto’s een uitgebreide informatiebijeenkomst voor leden over dit onderwerp, waarbij uiteraard zowel personenwagenimporteurs als truckimporteurs van harte welkom zijn.

Tijd en locatie
Datum: Woensdag 20 april 2016
Einde: 16:30 uur
Locatie: RAI Vereniging, Europaplein 6, Amsterdam

Programma
Wij zijn momenteel druk bezig met de voorbereidingen voor deze sessie, maar in de ledendownload hiernaast kunt u alvast kennis nemen van de onderwerpen die aan de orde gaan komen. De organisatie van deze sessie zullen wij in nauwe samenwerking met de Stichting SIMS doen.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor deze informatiebijeenkomst bij Merel Blom, m.blom@raivereniging.nl.

Meer informatie: Wijnand de Geus