Meld u aan voor het Aftersales 2021 event 1 juni a.s.

03-05-2016

Woensdag 1 juni aanstaande organiseert RAI Vereniging speciaal voor de leden van afdeling Auto’s en Autovak het event Aftersales 2021: groeien in een veranderende markt. Het event vindt plaats van 13.30 – 16.15 uur tijdens EQUIPVAK in Expo Haarlemmermeer in Vijfhuizen. Welke kansen biedt de aftersales markt in 2021 voor uw organisatie? En hoe kan uw bedrijf het beste inspelen op een veranderende markt? Wilt u meer weten, kom dan naar het Aftersales 2021 event.

Aftersales 2021

Al jaren wordt de automotive branche geconfronteerd met een krimpende onderhouds- en reparatiemarkt. RAI Vereniging heeft daarom samen met ICDP een prognose gemaakt van de marktontwikkelingen voor de komende vijf jaar.

Behalve de prognose op basis van de onderzoeksresultaten, hebben we ook twee aansprekende ondernemers bereid gevonden hun visie op de ontwikkelingen in de komende jaren te geven. Eduard de Wilde van VODW, expert op het gebied van digitale strategie en innovatie en Jan-Maarten de Vries van TomTom, expert op het gebied van connectiviteit in de automotive branche.

RAI Vereniging organiseert dit interessante event tijdens de vakbeurs EQUIPVAK in de Expo Haarlemmermeer. U kunt na afloop een bezoek brengen aan EQUIPVAK.

Aanmelden
Indien u het event wilt bijwonen, stuurt u dan een e-mail naar info@raivereniging.nl met vermelding van uw naam en bedrijf.

Voor meer informatie over het programma zie www.raivereniging.nl.