Uitnodiging RAI Klassieker Rit

21-04-2016

Ook dit jaar nodigen wij u van harte uit voor de RAI Klassieker Rit, die op zaterdag 11 juni a.s. plaatsvindt.

RAI Klassieker Rit

We starten bij de Andriessen Groep in Baambrugge. Tussen 9.00 - 9.45 uur staat er koffie en thee klaar, waarna onze algemeen voorzitter, Steven van Eijck, alle deelnemers welkom zal heten. Om 10.00 uur wordt het eerste startschot gegeven. Halverwege de rit is er een lunch. De finish houden wij nog even geheim maar hier kunt u onder het genot van een hapje en een drankje nagenieten van de rit. Het programma eindigt om ongeveer 16.00 uur met de prijsuitreiking.

Naast het rijden van de route door een prachtig stuk Nederland, kunt u ook vragen verwachten over de omgeving.

Voor deelname aan de RAI Klassieker Rit gelden de volgende voorwaarden:

• U beschikt over een klassieke auto. Dit betekent dat het voertuig ouder dan 25 jaar is.
  • Deelname is ook mogelijk met een klassieke vrachtauto of motorfiets.
  • Daarnaast is het ook mogelijk deel te nemen met een bijzonder voertuig jonger dan 25 jaar, waarvan er max 50 rondrijden in Nederland.

U kunt zich voor de rit aanmelden via de site http://raiklassiekerrit.aanmeldenraivereniging.nl. Wilt u zo vriendelijk zijn om ons vóór donderdag 19 mei a.s. te laten weten of u meerijdt?

Meer informatie: Britta de Graaff, b.d.graaff@raivereniging.nl of 020-504 49 52.

Graag tot ziens op 11 juni!