Uitnodiging: ‘De kracht van Autovak’ op 31 mei en 2 juni

19-05-2016

Op dit moment zijn wij met de leden van het RAI Equipment Platform hard aan de slag met de laatste voorbereidingen voor onze nieuwe vakbeurs EQUIPVAK 2016.

EQUIPVAK 2016

EQUIPVAK betekent 100% Equipment, Tools en Carwash, van 31 mei t/m 2 juni dagelijks van 12.00-22.00 uur in de Expo Haarlemmermeer. Met gratis parkeren en gratis toegangskaarten.

U bent onze speciale gast!
Met veel plezier nodigen wij u uit om uw bezoek aan de EQUIPVAK op 31 mei of op 2 juni te combineren met een speciaal voor u en uw branchegenoten georganiseerde informatiebijeenkomst.

De kracht van Autovak
Met als onderwerp ‘de kracht van Autovak’ informeren wij u graag over de laatste trends, ontwikkelingen en activiteiten van RAI Vereniging afdeling Autovak. Hiermee willen we onderstrepen welke waarde het lidmaatschap van RAI Autovak voor u kan betekenen. Om in een fase van schaalvergroting te benadrukken dat RAI Vereniging er voor iedereen is in de aftermarket. Onze belangrijkste missie bestaat immers uit het behartigen van de collectieve belangen van de leden en het zijn van een clubhuis voor iedereen in onze boeiende branche.

Komt u “het clubhuis van de branche” ook eens bekijken?
De informatiebijeenkomst start op zowel dinsdag 31 mei als op donderdag 2 juni om 19.00 uur (inloop vanaf 18.30 uur) in de ontvangstruimte naast de hoofdingang van de beurs.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de informatiebijeenkomst door een mail te sturen naar Marianne Kremer, onder vermelding van de dag dat u komt en het aantal personen. Na aanmelding ontvangt u per mail een bevestiging met de laatste details.

Wij hopen u te ontmoeten en als onze gast te ontvangen!