FIGIEFA te gast in Amsterdam

23-06-2016

Vorige week donderdag was RAI Vereniging gastheer voor de general assembly-vergadering van FIGIEFA.

FIGIEFA

Voor het eerst sinds zeer lange tijd was onze Europese koepelorganisatie voor de automotive aftermarket FIGIEFA afgelopen donderdag voor haar general assembly-vergadering te gast bij RAI Vereniging in Amsterdam. Het was, met 42 deelnemers, gelijk ook de best bezochte bijeenkomst ooit.

Aan de vooravond genoten de aanwezigen van een netwerkdiner en een vaartocht door de Amsterdamse grachten.

Vanwege het grote aantal deelnemers werd vergaderd in de Board Room van het Amtrium, ons ‘clubhuis’.

Het inhoudelijke gedeelte van de vergadering stond vooral in het teken van telematica, connectivity en voertuigdata, de ‘Right to Connect’-campagne (R2CC) en het Europese programma GEAR 2030. Tot slot was ook de Europese typegoedkeuring ECWVTA een belangrijk agendapunt.

Meer informatie: Jeroen van de Braak