Stakeholdersbijeenkomst Kies de Beste Band

25-08-2016

Op woensdagmiddag 28 september vindt de tweede stakeholdersbijeenkomst voor “Kies de Beste Band” plaats bij het LEF Future Center van RWS in Utrecht.

Kies de beste band

Dan wordt met belanghebbenden aan de hand van een aantal evaluatieonderzoeken teruggekeken op de campagne “Kies de Beste Band” tot nu toe.

M+P en TNO hebben berekend waar we nu staan door het Triple A-onderzoek opnieuw uit te voeren voor 2013, 2016 en 2020. Verder zijn er enkele onderzoeken gedaan naar de kennis van autobanden bij de consument en garages. Tot slot willen we met u vooruit kijken hoe de campagne nog succesvoller gemaakt kan worden.

De bijeenkomst vindt van 12.00 tot 17.30 uur plaats bij het LEF Future Center van RWS in Utrecht.

Aanmelden
Leden van RAI Vereniging kunnen zicht tot 15 september aanmelden bij Eugène Moerkerk.