Ledenenquête RAI Industry Platform

02-09-2016

Onlangs hebben wij de leden van het RAI Industry Platform uitgenodigd voor een enquête. Mocht u deze nog niet hebben ingevuld dan vragen wij graag nogmaals om uw input.

Checklist

Met deze enquête willen wij na drie succesvolle jaren, om een en ander weer te herijken, op zoek naar verbeterpunten en zaken die aangepast kunnen worden. Wat gaat er goed, wat kan er beter?

Kortom, een goede gelegenheid om ook uw mening kenbaar te maken.

Een compleet nieuw bestuur heeft sinds 2013 de uitdaging opgepakt om het platform met nieuw élan en ambitie neer te zetten. Met verschillende activiteiten en interessante samenwerkingsvormen. Wij zijn dan ook benieuwd hoe u als lid van het Industry Platform onze activiteiten waardeert.

De resultaten van deze enquête worden tijdens de managementmeeting op 13 en 14 oktober gepresenteerd.

Mocht u nog niet aan deze enquête hebben deelgenomen, dan zouden wij het zeer waarderen als u uiterlijk woensdag 14 september de vragenlijst zou willen invullen.

Meer informatie: Jeroen van de Braak, manager RAI Industry Platform