PA-commisie Auto’s bijeen op 21 september

08-09-2016

De volgende vergadering van de Public Affairs Commissie van afdeling Auto’s zal plaatsvinden op 21 september, van 12.00-14.00 bij RAI Vereniging in Amsterdam.

Derde dinsdag in september

Deze vergadering vindt dus daags na Prinsjesdag plaats, zodat we alle mogelijke actualiteiten vanuit de miljoenennota direct kunnen bespreken en analyseren.

Verder komen aan bod: inbreng van RAI Vereniging bij verkiezingsprogramma's voor de Tweede Kamerverkiezingen 2017, voortgang van de uitwerking SER Energieakkoord, de omzetting van de Nederlandse wetgeving naar WLTP (fiscaal en labelling), een nieuw communicatieplan, het EU-voorstel voor toekomstige CO2-reductie en de EU-consultatie inzake ELV en het verzoek van ACEA om inbreng vanuit Nederland (ism ARN).

Meer informatie: Wijnand de Geus