Geslaagde collectieve stand IAA Hannover

30-09-2016

Het was een mooie week: van 22 tot 29 september stond afdeling Speciale Voertuigen met een collectieve stand op de IAA in Hannover. Een fraai eilandpaviljoen van 400 m2, met deze Estepe, Pacton Trailers, Joloda, Netcap, Imbema Rhiwa, NRF, Smartbox en Caralu als deelnemers.

IAA 2016

We tekenen een korte, eerste impressie op uit de mond van SV-secretaris Remco Tekstra:

"The day after", en zo voelt het voor velen ook echt. Na ruim een week 'thuis' te zijn geweest in Hannover op de IAA met barista Andrea en collega Ilse Bartels en alle leden op de RAI-stand en daarbuiten is het weer even onwennig achter het bureau in Amsterdam.

Geslaagd
Maar: we mogen tevreden zijn, met in willekeurige volgorde: positieve stemming op de beurs, volle paden, verse haring, 125 m/v op de Holland Borrel, elke dag een fraaie cappuccino van Andrea, trouwe en enthousiaste leden op bijna 400 m2 Hollands Glorie, schitterend weer, klanten uit Europa en ver daarbuiten, en Deejay Plus.

Op naar 2018!