Maatwerk Matchmaking e-mobility Wenen

11-10-2017

Doet u zaken in de e-mobilitybranche en zoekt u Oostenrijkse samenwerkingspartners? Doe dan mee aan Maatwerk Matchmaking die RVO organiseert voor Buitenlandse Zaken, op dinsdag 21 november in Wenen.

Rijksoverheid

Tijdens deze bijeenkomst krijgt u inspirerende korte lezingen over energietransitie en mobiliteit in de toekomst.

Daarna volgen matchmakingsessies voor Nederlandse en Oostenrijkse bedrijven in de e-mobilitysector.

Voor wie?
De matchmaking is interessant voor kleine en middelgrote bedrijven en organisaties die op zoek zijn naar partners in Oostenrijk en werkzaam zijn in de sectoren elektrisch vervoer, zero-emissie mobiliteit en transport, oplaadinfrastructuur, open standaarden, smart charging, verduurzamen van toerisme en de energietransitie.

Meer informatie op de RVO-website.