Juridische informatiebijeenkomst voor carrosseriebedrijven

9 mei 2019

Als ondernemer wilt u zich het liefst bezighouden met ondernemen. Maar u heeft ook te maken met de dagelijkse gang van zaken op de werkvloer, zoals re-integratie (langdurig zieke werknemer) en ontslagrecht (werknemer beweegt niet mee met noodzakelijke ontwikkelingen).

Deze dingen kunnen u afleiden van uw doel(en) als ondernemer. Een goede voorlichting helpt u om dergelijke zaken snel, krachtig en efficiënt op te lossen. Voor onze leden organiseren wij daarom, samen met FOCWA, een (gratis) Informatiebijeenkomst Re-integratie & Ontslagrecht.

Wanneer/waar?

22 mei 2019, Kantoor FOCWA in Woerden aan de Pompmolenlaan 10F (3447 GK)

Programma

16.15-16.30 : Ontvangst
16.30-17.30 :  Wat zijn de rechten en plichten van werkgever en werknemer tijdens het ziekteproces?
17.30-17.45 : Pauze met broodjes
17.45-18.45 : Welke mogelijkheden heeft u bij werknemers die niet meebewegen met de nodige ontwikkelingen in het bedrijf?
18.45 : Afsluiting

Aanmelden

U kunt zich t/m 15 mei aanmelden via: communicatie@focwa.nl. U ontvangt een bevestiging en een routebeschrijving. Deelname is gratis. Wel zullen we bij een no-show 35 euro berekenen voor de gemaakte kosten.

Wij kijken ernaar uit u te mogen verwelkomen. Heeft u onderwerpen die u zeker ter tafel wil brengen tijdens deze bijeenkomst? Geef het dan aan ons door!

Els Klootsema en Randy van den Boogaard van uw Juridische Helpdesk.