Speciale vakmiddag op de vakbeurs ReMaTec

16 mei 2019

RAI Aftermarket verzorgt op 24 juni een bezoek aan de toonaangevende vakbeurs ReMaTec, in de RAI in Amsterdam. Laat u inspireren over de laatste ontwikkelingen op het gebied van duurzaam auto-onderhoud.

ARN, BOVAG, FOCWA, RAI Aftermarket en STIBA organiseren tijdens de ReMaTec een speciale vakmiddag. Om u uit eerste hand bij te praten over alles op het gebied van hergebruik, remanufacturing, refurbishment, rebuilding, revisie en wat dit voor uw business kan betekenen.

U ontmoet toonaangevende bedrijven vanuit het netwerk van ARN, BOVAG, FOCWA, RAI Aftermarket en STIBA. Krijgt presentaties over de laatste actualiteiten. Inclusief een speciale rondleiding over de beurs.

Het voorlopige programma ziet er als volgt uit:

13.30 uur 
  

Ontvangst in zaal F

14.00 uur
  
  
  

Welkom en opening Johan van der Hoeven (voorzitter RAI Aftermarket)
Spreker: Johan van der Hoeven (voorzitter RAI Aftermarket)

14.10 uur
    
  

  

Al het nieuws van de 10e ReMaTec. De grootste remanufacturing tentoonstelling ter wereld voor professionals in de automotive industrie.
Spreker: Niels Klarenbeek (director ReMaTec 2019)

14.30 uur
  
  
  

Is Nederland klaar voor de inzet van gebruikte onderdelen? Presentatie van een nieuw onderzoek onder Nederlandse autobezitters over de bekendheid en acceptatie van hergebruikte onderdelen.

14.40 uur
   
   
    
  
    
  

Presentatie over de onlangs aangeboden petitie met de visie van STIBA hoe in de praktijk hergebruik van onderdelen concreet vormgegeven kan worden. Om in de maatschappelijke Klimaatdiscussie de bijdrage vanuit de automotive sector verder te vergroten.
Spreker: Ruud Spuijbroek (voorzitter STIBA) 

15.00 uur
          
  

Rondleiding over de beurs met bezoek aan koplopers vanuit STIBA en BOVAG Revisie bedrijven.

16.30 uur

Afsluitende borrel/drankje in het ReMaTec Theatre op de beursvloer.

 

Om de beursvloer te bezoeken kunt u zich registreren met de speciale uitnodigingscode REM520009. Via www.rematec.com/register ontvangt u dan vooraf het benodigde e-ticket waarmee u als vakgenoot de beurs alle dagen kunt bezoeken.

Met uw e-ticket bent u vanaf 10.00 uur welkom de ReMaTec beurs de bezoeken. Keynote Speaker die dag is Volvo Car Corperation met een presentatie om 10.30 uur in het ReMaTec Theatre over hun reman programma.

Wij hopen u op 24 juni in Amsterdam te mogen verwelkomen!