Winnaar landelijke quiz 'Kies de Beste Band' bekendgemaakt

16 mei 2019

Antoine den Tek uit Rotterdam heeft een set nieuwe zomerbanden gewonnen door mee te doen met de landelijke quiz van het programma 'Kies de Beste Band'.

Kies de beste band

Deze week nam hij zijn bandenset, gebalanceerd en gemonteerd door Ford Ardea, in ontvangst. “De auto lijkt wel beter op de weg te liggen en stiller te zijn. Laat de zomervakantie maar komen”, is de eerste reactie van Antoine.

Uit de duizenden deelnemers aan de quiz is Antoine één van gelukkige winnaars. Eind vorig jaar vulde hij de bandenquiz in en met succes. Alle winnaars ontvangen na gedegen advies van een bandenspecialist een set zomerbanden die het beste passen bij hun auto met het best mogelijke bandenlabel. De set nieuwe zomerbanden wordt aangeboden door RAI Vereniging en Ford Ardea Rotterdam.

"Ik heb meneer Den Tek natuurlijk geholpen om voor hem de beste band voor zijn Ford te kiezen”, vertelt de bandenspecialist van Ford Ardea. “Goede zaak, dat programma "Kies de Beste Band". Als de temperatuur boven de 7°C komt, is het namelijk verstandiger om te kiezen voor echte zomerbanden. Door de andere samenstelling van het rubber hebben zomerbanden dan meer grip op het wegdek en rijden ze veiliger, zuiniger schoner en stiller.

Over de campagne Kies de Beste Band
Kies de Beste Band is een landelijke bewustwordingscampagne van de overheid waarbij aandacht wordt gevraagd voor het belang van banden. Banden zijn het belangrijkste contact van een auto met de weg. Kiezen voor kwalitatief betere en goed opgepompte banden is veiliger, zuiniger en stiller. Goed opgepompte banden leidt bovendien tot minder bandenslijtage. RAI Vereniging is als partner nauw betrokken bij de campagne.

Meer informatie over Kies de Beste Band is te vinden op www.kiesdebesteband.nl.