Een loopbaancoach via OOC

24 oktober 2019

Iedere werkgever wil dat een werknemer plezier heeft in zijn/haar werk. Wat doe je als een werknemer meer uit zijn/haar werk of uit hemzelf/haarzelf wil halen? Een loopbaancoach van OOC kan hiermee helpen en ondersteunt kosteloos bij vragen over de loopbaan van uw werknemer!

Wat doet een loopbaancoach?

De loopbaancoach kan onder andere helpen bij het vinden van antwoorden op de volgende vragen:

  • Talenten ontdekken en ontwikkelen. Hoe kan een werknemer dat doen?

  • Hoe zorgt de werknemer ervoor dat hij/zij met plezier naar zijn/haar werk blijft gaan?

  • Hoe zorgt de werknemer voor een goede balans tussen werk en privé?

  • Wat kan de werknemer doen om zijn/haar werk fysiek en mentaal aan te blijven kunnen?

  • Wat als werknemer graag met werkgever in gesprek wil gaan over zijn/haar baan. Hoe moet de werknemer dat dan aanpakken?

 

De werknemer gaat samen met de loopbaancoach na wie hij/zij is, wat hij/zij kan, wat hij/zij wil en waaróm hij/zij dat wil. De werknemer wordt geadviseerd en gesteund in zijn/haar zoektocht naar ontwikkelmogelijkheden, een opleiding of andere vervolgstappen.

Wat heeft de werknemer aan loopbaancoaching?
Iedereen haalt iets anders uit zijn loopbaanondersteuning. Er bestaat geen ingewikkelde vraag voor het inschakelen van een loopbaancoach. De werknemer maakt samen met de coach een actieplan. Met dat plan gaat werknemer aan de slag om te bereiken wat hij/zij wil.

Werkt het echt, loopbaancoaching?
Ja, het werkt echt. Werknemers voelen zich gesteund, gaan anders tegen zaken aankijken. Ze worden weer enthousiast en zien weer mogelijkheden. Durven ook echt stappen te zetten en maken zaken bespreekbaar met hun werkgever. De loopbaancoaches zijn gespecialiseerd in de carrosseriebranche. Het zijn praktijkgerichte en ervaren coaches die concrete tips en adviezen meegeven, waarmee snel resultaat geboekt wordt.

Blijft wat met de loopbaancoach besproken wordt vertrouwelijk?
Jazeker. Loopbaancoaches van OOC zijn bovendien onafhankelijk en zullen een werknemer niet in een bepaalde richting sturen, want daar hebben zij geen belang bij.

Hoe kan loopbaancoaching aangevraagd worden?
Op de website van OOC, www.oocinfo.nl, onder de knop ‘Ik ben een werknemer’ kan kosteloos een loopbaancoach aangevraagd worden. De loopbaanvragen zijn altijd welkom bij de loopbaancoaches van OOC.