Werkplekleren zeer effectief, specialisten helpen u daarbij kosteloos

3 december 2019

Werkplekleren is vooral succesvolle in plat georganiseerde organisaties met variatie in taken en ruimte om samen te werken en te leren. Werknemers leren op de werkvloer en van het werk(en).

Onderzoek heeft geleerd dat er nog meer rendement uit werkplekleren te halen is. Of het nu gaat om kennis uitwisselen tussen collega’s, begeleiden nieuwe collega’s, inwerken/georganiseerde instructies op de werkplek of een strategisch opleidingsbeleid.

Maak gebruik van het voor u kosteloze aanbod dat wordt gedaan door de gezamenlijke technische O&O-fondsen, waaronder het OOC.

Binnen dit project kunnen bedrijven met een vraagstuk op het gebied van werkplekleren kosteloos 32 uur begeleiding krijgen van één van de volgende partijen: XprtiseKessels & SmitJanz en Vapro

Voorwaarde is uiteraard wel dat het bedrijf bij OOC is aangesloten. Er is in eerste instantie plaats voor in totaal 5 bedrijven.

De werkwijze is als volgt:

  • Geïnteresseerde bedrijven vullen het aanmeldformulier in (zie bijlage).
  • Vivianne van Dijk selecteert namens OOC één van de vier partijen die het betreffende bedrijf gaat ondersteunen.
  • Deze partij neemt contact op met het bedrijf om verdere afspraken te maken.

De opbrengsten van het vorige project zijn terug te vinden op de website: werkpleklerenindetechniek.nl

Er wordt gewerkt op basis van wie eerst komt wie eerst maalt dus bij interesse het aanmeldformulier (in de informatiemap die u hieronder kunt downloaden) s.v.p. sturen naar Vivianne van Dijk (v.v.dijk@voc.nl).


Contactpersoon
Jasper Burgers
Jasper Burgers
Beleidsadviseur RAI CarrosserieNL
+31 20 504 4993