Uitnodiging online TOB op 8 oktober over registratie- en kentekenplaatplicht van (land)bouwvoertuigen

18 september 2020

op donderdag 8 oktober vindt vanaf 10.00 uur weer een online Technisch Overleg Bedrijfsvoertuigen (TOB) plaats. Dit TOB staat geheel in het teken van de registratie- en kentekenplaatplicht van (land)bouwvoertuigen zoals die per 1 januari 2021 van start gaat. Behalve (land)bouwvoertuigen moeten ook MMBS-en/mobiele machines zoals bepaalde veegmachines geregistreerd worden.

Webinar

Anton van der Heijden van RDW afdeling Strategie en Omgeving zal een toelichting geven over alles wat komt kijken bij de invoering van de registratie- en kentekenplaatplicht, waaronder de bijbehorende toelatingseisen.

• 09:45 uur Mogelijkheid voor inloggen online TOB
  • 10:00 uur Opening TOB en toelichting registratie (land)bouwvoertuigen en mobiele machines
  • 10:15 uur Bestaande voertuigen - conversieperiode
  • 10:25 uur Nieuwe voertuigen - toelatingseisen
  • 10:55 uur APK 3
  • 11:05 uur Erkenning
  • 11:15 uur Communicatie
  • 11:25 uur Afronding

Meer informatie

Eerder heeft in de nieuwsbrief een artikel gestaan over de registratie van (land)bouwvoertuigen. In dit artikel is al een en ander toegelicht.

U kunt zich hier aanmelden

Let op: dit webinar is alleen voor leden van RAI Vereniging.

Kees Pereboom
Beleidsadviseur