Netwerkbijeenkomst autoMEETive 2022

4 mei 2022

Op 19 mei 2022 organiseert RAI Automotive IndustryNL op de Automotive Campus in Helmond het autoMEETive netwerkevent. Doel van de bijeenkomst is om leden van de sectie RAI Automotive IndustryNL in contact te brengen met andere spelers en hen tegelijkertijd op de hoogte te brengen van de laatste trends en ontwikkelingen op het gebied van Green & Smart Mobility.

Er is op de Automotive Campus voor leden van de sectie RAI Automotive IndustryNL een beperkte beursvloer beschikbaar waarop zij hun producten/innovaties kunnen presenteren.

Programma:
13.30 uur  -  Start event autoMEETive 2022
14.15 uur  -  DAF Trucks, Otto Heerschap
                       De veranderende supply chain m.b.t. de energietransitie en de huidige verstoringen in de supply chain.
16.30 uur  -  CLEPA, Frank Schlehuber, in samenwerking met McKinsey & Company
                       Waardeketen dialoog: huidige uitdagingen en toekomstverwachtingen.
17.00 uur  -  Netwerkbijeenkomst met een hapje en een drankje
19.00 uur  -  Einde bijeenkomst

AutoMEETive 2020 staat ook open voor alle andere sectieleden van RAI Vereniging. Toegang is gratis. Er geldt alleen een ‘no-show fee’ van 29 euro (excl BTW).

Anne van Buel
Project assistent