Gertjan Sluijter nieuwe voorzitter afdeling Autovak van RAI Vereniging

13-11-2014

Tijdens de gisteren gehouden ledendag heeft afdeling Autovak van RAI Vereniging Gertjan Sluijter benoemd tot haar nieuwe onafhankelijk voorzitter.

Gertjan Sluijter voorzitter Autovak

Gertjan Sluijter, directeur Hella Benelux, is al zeer vele jaren bestuurlijk actief voor Autovak, tot gisteren nog als voorzitter van de Sectie Distributie en vice-voorzitter van afdeling Autovak.

Daarvoor was hij onder meer lange tijd betrokken bij de JCG Business Club en voorzitter van het tentoonstellingscomité van Autovak RAI.

Sluijter volgt Dinno van Breugel op, die afscheid neemt vanwege het einde van zijn zittingstermijn; hij was voorzitter sinds 2008 (twee perioden van drie jaar).

Nieuwe structuur
Tijdens deze Ledendag presenteerde de afdeling Autovak tevens officieel haar nieuwe structuur.

Deze vervangt de bekende indeling in secties en is gebaseerd op drie platforms: RAI Industry Platform (voorheen sectie Industrie), RAI Aftermarket Platform (voorheen de secties Accessoires, Bedrijfswagenonderdelen en Distributie) en RAI Equipment Platform (voorheen sectie Garage-uitrusting).

Toekomstbestendig
Met deze vernieuwde organisatiestructuur zal de afdeling Autovak de gebundelde kennis en capaciteit nog optimaler kunnen inzetten voor een toekomstbestendige markt voor reparatie en onderhoud.