EQUIPVAK maakt vliegende start

04-02-2016

De door het RAI Equipment Platform van RAI Vereniging ontwikkelde vakbeurs EQUIPVAK maakt een vliegende start.

EQUIPVAK 2016

EQUIPVAK wordt van 31 mei tot en met 2 juni 2016 in de Expo Haarlemmermeer te Vijfhuizen gehouden. Een nieuwe vakbeurs voor iedere professional werkzaam in het vakgebied voor Equipment, Carwash en Tools.

Belangrijk voor de bezoeker is te weten, dat nu al ruim 90 procent van de leveranciers van werkplaatsapparatuur, wasinstallaties en handgereedschappen met een stand aanwezig zullen zijn.

Martijn van Eikenhorst, adjunct-secretaris van afdeling Autovak van RAI Vereniging en lid van het tentoonstellingscomité is blij met dat grote draagvlak vanuit de leden. “Op dit moment nemen 35 fabrikanten en importeurs deel aan EQUIPVAK en die vertegenwoordigen samen 90% van de Equipment, Carwash en Tools markt in Nederland. Er kan dus gesproken worden over een zeer representatieve beurs. Naast alle exposanten zijn ook de mediapartners van de beurs bekend gemaakt. Wij zijn zeer verheugd met de volgende vakbladen: Aftersales Magazine, Aftersales Truck, Automobiel Management, Automotive Management en Automotive Werkplaats. Zij gaan gezamenlijk de beurs in de vakpers en op de beursvloer ondersteunen”.

“Daarnaast zijn wij blij dat de EQUIPVAK ondersteund wordt door BOVAG, VACO en Focwa. BOVAG neemt zelfs deel aan de vakbeurs. EQUIPVAK is een vakbeurs breder dan alleen automotive. Iedere professional die geïnteresseerd is in werkplaatsequipment, gereedschappen en carwash is welkom. We nodigen iedereen dan ook van harte uit om de beurs gratis te bezoeken”, sluit Van Eikenhorst af.

Meer informatie: Martijn van Eikenhorst, u vindt EQUIPVAK uiteraard ook op Twitter en Facebook.

Tentoonstellingscomite en mediapartners EQUIPVAK
Van Links naar rechts:

1. Jeroen van de Braak, RAI Vereniging
2. Luberto van Buiten, Automotive werkplaats en Automotive Management
3. Leon Andriessen, TBA-TEN
4. Martijn van Eikenhorst, RAI Vereniging
5. Joop Sluiter, Automobiel Management
6. Peter Brouwer, Automobiel Management
7. Jos Veldhuisen, Aftersales Magazin en Aftersales Truck
8. Michiel Nijboer, Nijboer Blijstra Techniek en Arex
9. Bernard de Graaf, Rupro beheer
10. Arian van den Berg, Stokvis Equipment

Deelnemersoverzicht:

• All4car B.V.
• AREX
• Beta Benelux B.V.
• BOVAG
• Brekupa Technics
• CBX Nederland B.V.
• Christ Wash Systems
• Creemers Compressors B.V.
• Dometic Benelux B.V.
• Eenzet Carwash B.V.
• Explora
• FACOM
• Fuchs Proveq Equipment
• Hamer B.V.
• HELLA Benelux B.V.
• iClean Carwash Technologies B.V.
• Kärcher B.V.
• Kroon-Oil
• Maha Nederland
• Mectec Hefbruggen en Equipment B.V.
• Nederman
• Nijboer Blijstra Techniek