Penningen en oorkondes

Als extra blijk van waardering kunnen leden van RAI CarrosserieNL en RAI Aftermarket voor hun jubilerende medewerker een RAI Vereniging oorkonde of penning aanvragen.

penning

Dit zijn de verschillende mogelijkheden:

Oorkonde bij 12,5-jarig dienstverband (gratis)
Op de oorkonde worden de naam van de jubilaris, de naam van het bedrijf en de reden van uitreiking (12,5-jarig jubileum) vermeld.

De zilveren RAI-penning (30 mm) bij 25-jarig & 40-jarig dienstverband, kosten € 75,-
Op de achterkant van de penning wordt de naam van de jubilaris gegraveerd + de jaartallen van indiensttreding en jubileum. Hierbij komt een oorkonde met vermelding als hierboven genoemd.

De vergulde RAI-penning bij 50-jarig dienstverband, kosten € 280,-

De gouden RAI-penning bij 50-jarig dienstverband, kosten op aanvraag

Let op! Deze kosten zijn afhankelijk van de goudprijs. Als alternatief wordt een vergulde penning aangeraden.

Bestellen
Wanneer u een van bovenstaande oorkondes/penningen wenst te bestellen dan kunt u die doen via dit formulier.

De levertijd voor een oorkonde is 1-2 weken en voor een penning 3-4 weken.