Vacatures

9 maart 2020

Op dit moment hebben wij de volgende vacature:

Vacature Communicatiemedewerker

RAI Automotive Industry NL zoekt een communicatiemedewerker met 0 – 5 jaar werkervaring voor 32 – 40 uur per week in Helmond op de Automotive Campus.

De elektrische auto, waterstof, e-fuels, de autonome auto, slimme mobiliteit, nieuwe materialen, betrouwbaar, betaalbaar, veiliger, schoner en efficiënter…. Te veel om op te noemen. De Automotive sector in Nederland werkt eraan. Met tienduizenden mensen en een groot aandeel in ons nationale export draaien we mee in de innovatieve wereldtop. Daar valt veel over te vertellen!

Daarom zoeken we een hands-on allrounder, die wil werken in het ecosysteem van bedrijven en kennisinstellingen die actief zijn in de Automotive (maak-) sector. Met 200 aangesloten organisaties (van groot bedrijf tot start-up en van MBO-opleiding tot universiteit) en een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk staan wij voor een sterke en innovatieve sector. Wij organiseren meer dan 30 aansprekende events per jaar, initiëren projecten en nemen er aan deel. We verbinden onze leden aan elkaar en aan andere netwerken. Voel jij je thuis in een hoogwaardige en dynamische omgeving? Sta dan mede aan de wieg van nieuwe en innovatieve ontwikkelingen.

De werkzaamheden bestaan uit:
- Het mede organiseren van clusterbijeenkomsten, netwerkmeetings en seminars/beurzen/congressen en workshops;
- Het mee maken en uitwerken van een communicatiestrategie;
- Het ondersteunen van projecten omtrent internationalisering en samenwerking;
- Zorgen voor actuele content op de website en social media en het maken van beleid hierop
- Diverse communicatiewerkzaamheden voor onze events, zoals het schrijven van teksten, het opstellen van nieuwsbrieven, maken van referentie cases en schrijven van persberichten.

Wat zoeken wij
Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die graag in een dynamische en snel veranderende omgeving wil werken. Je vindt het leuk en belangrijk om je steentje bij te dragen aan onze organisatie en daarmee aan de toekomst van de Automotive – en Mobiliteits sector. Je bent een team player, werkt zelfstandig en hebt oog voor detail.

Opleiding en werkervaring
Minimaal HBO werk- en denkniveau is vereist, kennis van Adobe Illustrator en andere bewerkingsprogramma’s als Photoshop is een pre. Natuurlijk beschik je over gezonde ervaring met office programma’s.

RAI Automotive Industry NL
Rai Automotive Industry NL is de clusterorganisatie van de Nederlandse Automotive (maak)industrie, relevante kenniswereld en overheidspartijen met 200 leden. Zij houdt zich bezig met de toekomst van de auto, zoals slimme mobiliteit, elektrisch rijden, maar ook met high tech materialen en productietechnieken. RAI Automotive Industry NL onderhoudt nauwe banden in binnen- en buitenland en is onderdeel van de RAI Vereniging die met 700 leden de Automotive en Rijwielindustrie in bijna alle geledingen ondersteunt vanuit Amsterdam en Helmond.

Wij bieden
Een aantrekkelijk arbeidsvoorwaarden pakket en een omgeving waar je het communicatie vak in de volle breedte kunt uitoefenen.

Locatie / Standplaats: Helmond

Is jouw interesse gewekt na het lezen van bovenstaande, mail dan uiterlijk 22 maart a.s. je CV en motivatie naar m.meurs@raivereniging.nl.


Contactpersoon
Marleen Meurs
Marleen Meurs
Secretariaat RAI Automotive Industry NL
+31 6 12 50 00 91