André van Asselt

Coördinator Keurmerken

Andre van Asselt

Sinds de afronding van mijn opleiding begin jaren ’90 ben ik al actief in de wereld van transport. Ik ben begonnen als tekenaar/constructeur bij Jonker Carrosserieën in Apeldoorn, maar voordat ik het wist deed ik de planning, inkoop en werkvoorbereiding. Daarna ben ik gaan werken in de verkoop binnendienst en uiteindelijk in een buitendienstfunctie bij Reynolds Transportsystemen in Harderwijk (nu beter bekend als RTS).

De meeste ervaring heb ik opgedaan bij Thermo King Transportkoeling in verschillende functies: verkoop, ontwikkeling, marketing en telematica behoorden tot mijn verantwoordelijkheden.

Nu ben ik binnen RAI Vereniging actief bij de sectie RAI CarrosserieNL, waar ik een groot deel van mijn ervaring en kennis kan toepassen. In mijn rol als Coördinator Keurmerken ben ik uw centrale aanspreekpunt voor de keurmerken. Natuurlijk doe ik dat niet alleen, want administratief word ik (en u) ondersteund door mijn collega Albertine Werner. Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn voor mij twee hele belangrijke kernpunten van een goede relatie en vertrouwen. Daarnaast moet een iedereen zijn werk veilig kunnen doen. Dat wordt met de keurmerken van de RAI Vereniging nog eens extra geborgd.

Heeft u vragen, of wenst u aanvullende informatie of zelfs ideeën voor de keurmerken, neem gerust contact met mij op.