Jasper Burgers

Beleidsadviseur RAI CarrosserieNL

Jasper Burgers

Na de HTS werktuigbouw en bedrijfs­kunde ben ik bij het familiebedrijf Burgers carrosserie gaan werken. Van werkvoorbereider via verkoop aantal jaren als DGA bij dit mooie bedrijf mogen werken. Na 22 jaar gereageerd op een vacature van FOCWA Carrosseriebouw en kreeg hierdoor de mogelijkheid om in de carrosseriebouw werkzaam te blijven en mijn opgebouwde kennis en ervaring te delen met de leden.

Mijn officiële functie is beleidsadviseur maar in de praktijk ben ik veel op uitvoerende vlak bezig om leden individueel of collectief te ondersteunen met vraagstukken op gebied van onder andere de techniek, wet en regelgeving, Arbo, CE markering, keurmerken, onderwijs/opleidingen en uitvoering OOC projecten op het gebied van imago van de sector en op bevorderen instroom in de sector. Sinds 1 oktober 2012 in dienst bij FOCWA Carrosseriebouw welke vervolgens werd omgedoopt in CarrosserieNL en na fusie met RAI SV in 2016 RAI CarrosserieNL werd.

Het werk wat ik nu doe is ook mijn hobby. Verder fiets ik veel, fotografeer, bouw zo af en toe een vracht­wagen schaalmodel welke ook weer worden gebruikt bij techniekevenementen en gastlessen, vind het leuk allerlei sportevenementen te bezoeken en samen met mijn zus eigenaar van een bedrijfje in het vastgoed.