Studenten HAN Automotive beschikbaar voor stage- en afstudeeropdrachten

24 oktober 2017

Vanuit hun Bacheloropleiding Automotive heeft HAN Automotive - Hogeschool van Arnhem en Nijmegen- weer studenten beschikbaar voor stage- en afstudeeropdrachten.

Voor de komende periode voor stage 5 februari 2018 t/m 6 juli 2018 en voor het afstuderen 5 februari 2018 t/m 5 juni 2018 is de HAN weer op zoek naar opdrachten die door hun studenten kunnen worden uitgevoerd.

Dit kunnen opdrachten zijn in de technische ontwerprichting (CB) of in de meer bedrijfskundige Technisch/Commerciële (TC) richting. De opdrachten kunnen als HBO stageopdrachten worden uitgevoerd of als HBO eindopdracht in de afstudeerfase worden verricht.

Bij de afstudeerfase ligt het niveau van opdracht en zelfstandige uitvoering op een hoger niveau.

Bij de aangeboden opdrachten vindt de HAN het uiteraard belangrijk, dat er vanuit de opdrachtgever op een deskundige wijze door een van de medewerkers begeleiding aan de studenten kan worden geboden.

Als u opdrachten ter beschikking heeft, ook opdrachten voor de Engelstalige Automotive opleiding en Deeltijdopleiding zijn welkom, dan hoort de HAN dit graag waarbij het wenselijk is een opdrachtbeschrijving toe te voegen. Daarnaast hoort men graag of het een stageopdracht of afstudeeropdracht betreft.

U kunt over uw eventuele opdrachten en voor meer informatie contact opnemen met: stage.automotive@han.nl