OOC-stand en kennissessies tijdens Transport Compleet Beurs

27 augustus 2019

Het Opleidings- en Ontwikkelingsfonds Carrosseriebranche (OOC) is tijdens de Transport Compleet in Gorinchem op 3, 4 en 5 september volop aanwezig.

 

Een greep uit het aanbod op de beurs:
 

  • Op 4 september organiseert OOC twee kennissessies. Onderwerpen zijn loopbaanontwikkeling en toekomstscenario’s van jouw branche.
  • Welke invloed hebben innovaties en veranderingen in de branche op de ontwikkeling van medewerkers? Op de stand staan de OOC loopbaancoaches die mee kunnen denken want is de kennis up to date of is bijspijkeren nodig. Ontdek wat OOC kan betekenen.
  • Beleef hoe u met een VR-bril kunt leren lassen en spuiten. Want in de OOC stand is het mogelijk om virtueel te lassen en autospuiten
  • In de kennisdome op de beursvloer vertellen mensen uit ons netwerk over de nieuwste innovaties in de sector. Hoe ziet het toekomstige transportsysteem eruit? Welke invloed heeft dat op de werkplaats en op het kennisniveau van medewerkers? Wat betekent veilig werken en hoe blijven medewerkers gezond?

Aanmelden voor de beurs kan via deze link. U ontvangt dan een E-toegangsticket voor de beurs.

 

OOC kennissessies 4 september Transport Compleet Beurs

Op woensdag 4 september organiseert OOC twee kennissessies, de beide kennissessies zijn identiek. Graag praten zij u bij over loopbaanontwikkeling en toekomstscenario’s van jouw branche.

Voor het programma en aanmelding klik op onderstaande links!

Kennismiddag

14.30–17.00 (14.00 ontvangst bij stand)

Evenementenhal Gorinchem
Zaal nummer 4
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Aanmelden: Aanmelden kennismiddag

Kennisavond

17.30–20.00 (17.00 ontvangst in stand)
Evenementenhal Gorinchem
Zaal nummer 4
Franklinweg 2
4207 HZ Gorinchem
Aanmelden: Aanmelden kennisavond

Aan deelname aan een kennissessie of een gesprek over zijn geen kosten verbonden.