Even voorstellen: twee nieuwe kandidaat-bestuursleden RAI CarrosserieNL

25 september 2019

Een actief en representatief bestuur is een voorwaarde voor een goed functionerende vereniging.

En dus willen we u graag twee nieuwe kandidaten voorstellen voor een bestuurspositie voor de sectie RAI CarrosserieNL.

Pieter Dirk Rondaan

Als mede-eigenaar van Rondaan Carrosserie en Wagenbouw B.V. in het Friese Berltsum staat Pieter Dirk midden in de carrosseriebranche. Het bedrijf is in 1915 opgericht en met Pieter-Dirk is nu de vierde generatie actief in het bedrijf. Rondaan specialiseert zich in laad- en lossystemen en is ook actief in markt voor reinigingsvoertuigen. Pieter Dirk maakt al onderdeel uit van de sociale commissie van RAI CarrosserieNL en heeft dus al ervaring met de vereniging. Hij stelt zich graag kandidaat voor het bestuur van de sectie RAI CarrosserieNL.

Ard Romers

Het Nederlandse VDL Bus & Coach neemt in binnen- en buitenland een prominente positie in als fabrikant van OV-bussen en touringcars. Ard Romers is sinds 2015 directeur van VDL Bus & Coach Nederland maar al sinds 1992 actief binnen een andere tak van VDL. In zijn huidige rol is hij eindverantwoordelijk voor de verkoop en service van de VDL-bussen in Nederland en is gestart in een voor de OV-branche uitdagende tijden vanwege de transitie van fossiele naar alternatieve brandstoffen. Ard stelt zich verkiesbaar voor de positie van bestuurslid binnen het sectiebestuur van RAI CarrosserieNL.

Voltallig bestuur

Als de leden op de Ledendag van RAI CarrosserieNL op 10 oktober aanstaande instemmen met de kandidatuur van Pieter Dirk Rondaan en Ard Romers is het bestuur op volle sterkte. Op dit moment bestaat het bestuur uit Steven Heersma (Veth Automotive BV, voorzitter), Jan Verweij (T-Comm Telematics BV,) Cor van Bergen Bravenboer (D-Tec Products BV), Marco de Wit (Imbema Rhiwa BV) en Roel Hertoghs (Hertoghs Carrosserieën BV).

Bestuursleden nemen voor maximaal 2 bestuursperiodes van ieder 4 jaar zitting in het bestuur. Bezwaren of vragen over de kandidaatstelling kunt u melden bij het secretariaat voor de verkiezing op 10 oktober aanstaande. Ook staat het eenieder uiteraard vrij zich kandidaat te stellen.


Contactpersoon
Tom van Steijn
Tom van Steijn
Sectiemanager RAI CarrosserieNL
+31 20 504 4991
Remco Tekstra
Remco Tekstra
Sectiemanager RAI CarrosserieNL
+31 20 504 4931