Presenteert u zich ook in het Delivery & Mobility-segment van Horecava 2020?

23 oktober 2019

Na een succesvolle eerste editie op de vakbeurs Horecava vorig jaar, is ook in 2020 belangrijke rol weggelegd voor het Delivery & Mobility-segment.

Tijdens Horecava 2020, van 13 tot 16 januari in RAI Amsterdam, wordt aan ondernemers in de horeca in brede zin, kennis en inzicht geboden in de laatste marktontwikkelingen. Binnen de vele trends neemt maaltijdbezorging en mobiliteit een belangrijke rol in. Deze laatste twee thema’s krijgen dit jaar veel aandacht op een compleet Delivery & Mobility-kennisplein in Hal 8. Daar brengt de vakbeurs de hele ‘customer journey’ rond bezorgservice en ook stadslogistiek in kaart.

In het Delivery & Mobility-segment staan aanbieders uit de mobiliteitsbranche en alle bedrijven die raakvlak hebben met maaltijdbezorging. Maaltijdbezorging vanuit het foodservicekanaal is gestegen met 13,4% en is inmiddels goed voor een omzet van ruim € 1,7 miljard. Die groeiende vraag brengt nieuwe uitdagingen, keuzes en vragen met zich mee. Daarbij groeit het bewustzijn van onze (leef)omgeving, veranderende regelgeving voor milieu en CO2-reductie. En daarmee het belang van kennis over alternatieve manieren om met (stads)logistiek en mobiliteit om te gaan.

Wellicht biedt de komende Horecava ook voor u kansen om uw producten te presenteren. Dat kan natuurlijk in de nieuwe, lichte distributie zijn, maar even goed de 'good-old' foodtruck of rijdende bierbar. Voor meer informatie over een deelname aan Horecava of het Delivery & Mobility segment, kunt u contact opnemen met Demi Ridder (d.ridder@rai.nl) en de onderstaande brochure downloaden.


Contactpersoon
Roelof de Haan
Roelof de Haan
Beleidsadviseur RAI CarrosserieNL
+31 20 504 4992