Goede vooruitzichten AutoRAI 2015

18 november 2014

Het ziet er goed uit voor AutoRAI 2015. Een aantal grote automerken dat in april dit jaar nog geen uitsluitsel kon geven over hun aanwezigheid, heeft zich inmiddels aangemeld.

AutoRAI jongetje

Daarmee ziet het er naar uit dat de AutoRAI een vrijwel volledig aanbod zal laten zien van in Nederland verkrijgbare automerken. Naast de grote merken is er veel aandacht voor innovaties, concept cars, droomauto’s en klassiekers. AutoRAI 2015 wordt gehouden van vrijdag 17 tot en met zondag 26 april in Amsterdam RAI.

Grote merken paraat
In april dit jaar besloot het gros van de grote automerken hun aanwezigheid op AutoRAI 2015 te bevestigen. Daarmee was een zeer solide basis gelegd. Inmiddels heeft een aantal merken dat toen nog geen uitsluitsel kon geven, hun deelname eveneens aan de organisatie bevestigd.

Daarnaast zijn ook al veel nichemerken aan boord, waardoor AutoRAI 2015 nu al completer genoemd kan worden dan eerdere edities. In december wordt bekendgemaakt welke merken in ieder geval aanwezig zijn op het grootste auto-evenement van Nederland.

Innovaties in de praktijk
In een speciaal ontwikkeld Innovation Lab zullen innovaties op autogebied een dynamische plek krijgen. En veel van deze nieuwe technieken kunnen in het Buitenpark aan de tand gevoeld worden op het Verkeersplein van de toekomst en middels testritten met innovatieve auto’s op de openbare weg.

Sinterklaascadeau
Voor autoliefhebbers is tijdens de feestdagen geen mooier cadeau denkbaar dan een AutoRAI toegangskaart. Vandaar dat vanaf vandaag tot en met 31 december 2014 een kaartje, besteld op autorai.nl, geen €14,50, maar slechts € 10,- kost.

Over AutoRAI
AutoRAI, het grootste auto-evenement van Nederland, toont autonieuws en biedt veel autobeleving en activiteiten. Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De 2015-editie van AutoRAI is de 59ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI. Meer informatie is te vinden op www.autorai.nl of facebook.com/autorai.

Meer informatie: Harald Bresser