Veel animo voor BedrijfsautoRAI 2015

24 november 2014

Afgelopen maand eindigde het vroegboekaanbod voor de BedrijfsautoRAI 2015, wat geresulteerd heeft in een vloeroppervlak waarvan al ruim 60% verkocht is. Uiteraard zijn de truckmerken present en zal het aanbod van trailer- en aanhangwagenbedrijven op de komende BedrijfsautoRAI groot zijn.

BederijfsautoRAI 2015

Ook in de andere segmenten lopen de inschrijvingen voorspoedig. De BedrijfsautoRAI 2015 vindt plaats van 20 tot en met 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. 

Klinkende namen
Onder de inschrijvingen bevinden zich de bekende truckmerken, maar ook veel bekende namen uit de trailer- en aanhangwagenwereld. Zo staan onder andere Broshuis, D-TEC, GS Meppel, Heiwo, Jumbo / Groenewegen, Knapen, Kraker trailers, Nooteboom, Pacton, Van Eck, en Veldhuizen op de deelnemerslijst. Ook Onderdelen & Accessoires bedrijven als ZF, Thermo King, Groeneveld Lubrication Systems SAF Benelux en Cargotec/Hiab zijn aan boord.

Belangrijk
Het segment van trailer- en aanhangwagenbedrijven is van groot belang voor de BedrijfsautoRAI. “In de wereld staan de Nederlandse trailerbouwers bekend als innovatief en vooruitstrevend. Voor bijna elk wegtransportvraagstuk vinden zij wel een oplossing. Daarom is het voor zowel hen als voor de BedrijfsautoRAI van belang dat er een goed podium is om deze innovaties te laten zien. Op de beurs zal de innovatiekracht van dit segment ook nadrukkelijk terugkomen”, aldus beursmanager Roelant Groen. “Wij zijn dan ook zeer verheugd dat de trailerfabrikanten collectief voor de BedrijfsautoRAI hebben gekozen.”

Kennisoverdracht
BedrijfsautoRAI 2015 staat nog meer dan vorige edities in het teken van informatievoorziening. Samen met belangrijke branchepartijen worden in verschillende theaters op de beursvloer presentaties en interactieve seminars georganiseerd. Transporteurs, verladers, MKB’ers en zelfstandige chauffeurs; voor alle bezoekers biedt de BedrijfsautoRAI 2015 veel nieuws, producten en kennis.

BedrijfsautoRAI 2015
De BedrijfsautoRAI vindt plaats van dinsdag 20 tot en met zaterdag 24 oktober 2015 in Amsterdam RAI. Het aanbod op de beurs is ingedeeld in de segmenten zware en lichte bedrijfswagens, speciale voertuigen en onderdelen/accessoires. De BedrijfsautoRAI wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging.

Veel informatie over de beurs ook op www.bedrijfsautorai.nl, Twitter en Facebook.

Meer informatie: Harald Bresser