Veel animo voor toegangskaarten AutoRAI 2015

14 januari 2015

Niet alleen automerken zijn enthousiast over AutoRAI 2015, ook vanuit bezoekers is veel interesse. Ruim 15.000 toegangskaarten vonden nu al hun weg naar enthousiaste AutoRAI-fans.

AutoRAI

De decembermaand stond voor hen in het teken van AutoRAI-cadeaumaand, waarbij een kaartje voor de AutoRAI 2015 aangeboden werd voor de speciale prijs van € 10,- in plaats van € 14,50.

Internetverkoop
Dat de kaartverkoop al zo’n vaart heeft genomen, heeft volgens Roelant Groen, beursmanager AutoRAI, twee redenen: “Vergeleken met eerdere edities is duidelijk te zien dat de kaartverkopen via internet de afgelopen jaren enorm zijn toegenomen. We zien dit ook terug bij andere beurzen die Amsterdam RAI organiseert.

Ook voor het gezin
Een tweede, belangrijkere reden is dat autoliefhebbers bijna vier jaar hebben moeten wachten op de volgende editie van AutoRAI. Met deze speciale feestmaandenactie wilden we de trouwe en enthousiaste bezoekers een mooi aanbod doen. Bovendien hebben kinderen tot en met 14 jaar onder begeleiding van een volwassene gratis toegang, wat AutoRAI ook voor het gezin interessant maakt”.

Over AutoRAI 
AutoRAI, het grootste auto-evenement van Nederland, toont autonieuws en biedt veel autobeleving. Het evenement wordt georganiseerd door Amsterdam RAI onder auspiciën van RAI Vereniging. De 2015-editie van AutoRAI is de 59ste en wordt gehouden van 17 tot en met 26 april 2015 in Amsterdam RAI.

Meer informatie vindt u op www.autorai.nl, Twitter en Facebook.

Voor persvragen: Harald Bresser