Geen BedrijfsautoRAI 2017

28 oktober 2016

In overleg met het Tentoonstellingscomité hebben RAI Amsterdam B.V. en RAI Vereniging besloten de BedrijfsautoRAI 2017 niet door te laten gaan.

BedrijfsautoRAI2015_bezoekers

Ondanks een succesvolle editie in 2015 heeft een aantal truckmerken aangegeven niet deel te nemen aan de 2017 editie. Hiermee valt de basis weg voor een BedrijfsautoRAI. In overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging zal gekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017. De BedrijfsautoRAI stond gepland voor 17 tot en met 21 oktober 2017.

De BedrijfsautoRAI is al een aantal edities opgebouwd rondom vier productsegmenten: trucks, bestelauto’s, speciale voertuigen en onderdelen & accessoires. De truckmerken vormden met hun prominente stands en aantrekkingskracht één van de pijlers van de beurs. Ids Boersma, directeur RAI Exhibitions: “Bezoekers verwachten op een BedrijfsautoRAI alle grote Europese merken te zien, op officiële merkenstands. Helaas hebben een aantal truckmerken aangegeven niet mee te zullen doen, waardoor de bodem eruit valt. We hebben alle mogelijke scenario’s de revue laten passeren, maar helaas verandert dit niks in de keuze van de truckfabrikanten.”

In overleg met de afdeling Speciale Voertuigen van RAI Vereniging zal gekeken worden of een beursconcept met carrosserie- en trailerbouw als basis wel doorgang kan vinden in 2017.

Voor meer informatie: Cees Boutens, manager Externe Betrekkingen, mobiel 06 53212633.