Inschrijving Fiets Awards 2020 geopend

12 november 2019

Op 28 februari 2020 worden de winnaars van de Fiets Awards 2020 bekend gemaakt. Geïnteresseerde deelnemers kunnen zich vanaf nu aanmelden. De Fiets Awards bestaan uit de Fietsverkiezing 2020 en de Fiets Innovatie Awards 2020. De prijs is voor de industrie een belangrijk moment om de nieuwste fietsen en meest innovatieve ontwikkelingen voor het grote publiek te presenteren. De uitreiking van de prijzen vindt plaats tijdens de opening van de fietsbeurzen Bike MOTION en E-bike Xperience in Utrecht.

Fiets van het Jaar

De Fietsverkiezing bestaat uit de Fiets van het Jaar, de E-bike van het Jaar, de Speed E-bike van het Jaar, de Racefiets van het Jaar en MTB van het Jaar. De verkiezing vindt voor de 33e keer plaats en is inmiddels uitgegroeid tot één van de belangrijkste prijzen in de fietsbranche.

Inzendingen voor de Fiets van het Jaar verkiezing kunnen tot uiterlijk 17 januari 2020 worden aangemeld. De inzendingen moeten uiterlijk 27 januari 2020 beschikbaar zijn voor jurering. Inschrijven kan via de website van de Fiets Awards (www.fietsawards.nl), door middel van het digitale inschrijfformulier.

Fiets Innovatie Awards
De Fiets Innovatie Awards zijn in het leven geroepen om nieuwe, innovatieve producten en toepassingen op het gebied van fietsen extra onder de aandacht te brengen van het publiek. Producenten en ontwikkelaars van fietsen, accessoires of bepaalde innovaties, kunnen zich ook via www.fietsawards.nl inschrijven.

Inzendingen kunnen, het liefst zo snel mogelijk, maar uiterlijk 31 januari 2020 aangemeld worden. Inzendingen dienen uiterlijk 6 februari 2020 beschikbaar te zijn voor jurering.

Meer informatie
Voor vragen of meer informatie kan contact worden opgenomen met Marianne Kremer, m.kremer@raivereniging.nl of 020-504 49 42.