RAI Vereniging Courtesy Membership Card

RAI Vereniging Courtesy Membership Card

RAI Vereniging en RAI Amsterdam delen een lange historie en hebben een hechte en unieke band met elkaar. Voor RAI Vereniging brengt dit vele voordelen met zich mee. Wij willen graag dat u als gewaardeerd lid daarvan ook kunt profiteren. Om die reden presenteren wij de RAI Vereniging Courtesy Membership Card. Een kaart boordevol met persoonlijke voordelen.

Persoonlijke voordelen RAI Vereniging Courtesy Membership Card

Gedurende het hele jaar kunt u gebruik maken van de volgende voordelen:

  • Gratis parkeren in de RAI parkeergarages.
  • Toegang tot alle evenementen die RAI Amsterdam zelf organiseert, voor twee personen.
  • 10% korting in: Grand Café, Holland Restaurant en First Floor Restaurant.*
  • 15% korting op accommodatiehuur en 10% korting op zakelijke catering voor de evenementen die u als lid van RAI Vereniging in de RAI organiseert.

* Indien er coronamaatregelen van kracht zijn, kunnen restaurants in Nederland zijn gesloten of gelden er regels ten aanzien van openingstijden en beschikbare stoelen. Is dit het geval, dan is deze korting mogelijk niet geldig.

Speciale aanbiedingen

Ieder kwartaal ontvangt u van ons een digitale nieuwsbrief met noviteiten en speciale aanbiedingen voor kaarthouders. Denk hierbij aan gratis toegang of korting op evenementen, korting op (culturele) activiteiten in en om Amsterdam en korting op hotelovernachtingen, lunches en diners. Voor het ontvangen van de digitale nieuwsbrief hoeft u niets te doen, deze ontvangt u vanzelf. Wenst u deze niet te ontvangen, dan kunt u zich afmelden door een mail te sturen naar info op raivereniging punt nl.

Parkeren

De Courtesy Card kan in de RAI gebruikt worden als uitrijkaart van onze parkeerfaciliteiten. Houd uw kaart tegen het blokje 'pas voorhouden'. De Courtesy card werkt met een ingebouwde chip.

Houd er rekening mee dat het druk kan zijn tijdens evenementen in de RAI. Het kan voorkomen dat u iets verder van het RAI-gebouw parkeert.

Vragen en contact

Heeft u nog vragen over uw RAI Vereniging Courtesy Membership Card? Neem dan gerust contact met ons op. Uiteraard kunt u ook contact opnemen met uw vaste contactpersoon bij RAI Vereniging.

RAI Vereniging
Europaplein 6
1078 GZ Amsterdam
020 504 49 49
info op raivereniging punt nl