Fietsen

Fietsen

De R van RAI Vereniging staat nog steeds voor Rijwiel en na 125 jaar heeft fietsen een onverminderd belangrijke rol binnen de vereniging.

Groen, gezond en lachend voorbij de file; niet voor niets is onze missie: ‘Stimuleer fietsgebruik als mobiliteits­oplossing voor de 21e eeuw’.

Ga snel naar:

Over onze sectie

Fietsen

Over onze sectie

De Sectie Fietsen van RAI Vereniging maakt zich sterk voor een gezonde fiets­industrie. Dat doet zij door een breed scala aan onderwerpen en activiteiten. Zo voorziet ze bijvoorbeeld haar leden van markt­informatie, organiseert netwerkmomenten, is gesprekpartner voor de overheid als het gaat om wet- en regelgeving en maatschappelijke ontwikkelingen en zorgt dat nieuwe innovatieve produkten een podium krijgen met de jaarlijkse Fietsawards.

Maak kennis met onze bestuursleden, volledige ledenlijst en de belangrijke documentatie over uw (toekomstige) lidmaatschap

Lees over ons

Actueel

Maandelijkse verkoop­cijfers

Meer markt­informatie

Actualiteit

Nieuws

Meer nieuws

Onze leden

Een overzicht van de aangesloten leden van de sectie Fietsen vindt u

hier

Actualiteit

Agenda

 • 24 september 2024
 • De Titaan, Den Haag

De datum voor de 2024-editie is bekend!

Fietsen

Bekijk agendapunt De Titaan, Den Haag

 • 24 september 2024
 • De Titaan, Den Haag

De datum voor de 2024-editie is bekend!

Fietsen

Bekijk agendapunt De Titaan, Den Haag

Bekijk alle agendapunten

Wij staan voor kwaliteit

Onze keurmerken

 • Keurmerk Fietsverlichting

  Met het Keurmerk Fietsverlichting wil de professionele fietsbranche in Nederland de aandacht vestigen op het belang van goede fietsverlichting voor verkeers­veiligheid en comfort.

  Bekijk keurmerk Keurmerk Fietsverlichting

 • Keurmerk ART

  De stichting ART heeft als doel het verhogen van het diefstalpreventieniveau van fietsen, snor- en bromfietsen en motorfietsen. Diefstalpreventie voor tweewielers kan worden bevorderd door het beïnvloeden van sociaal gedrag, registratie en opsporing, bewaakte stalling en anti-diefstal­voorzieningen.

  Bekijk keurmerk Keurmerk ART