RAI Aftermarket

RAI AFTERMARKET ondersteunt, promoot en vertegenwoordigt de collectieve belangen van de automotive aftermarket door invulling te geven aan de rol van spreekbuis en clubhuis namens (voor en door) de aangesloten leden (bedrijfs­leven).

Ga snel naar:

Over onze sectie

Over onze sectie

RAI Aftermarket vertegenwoordigt de automotive aftermarket bedrijven in Nederland. Met een totale marktomvang van ruim € 2 miljard. RAI Aftermarket ontwikkelt activiteiten ter ondersteuning, promotie en behartiging van de gemeenschappelijke belangen van de leden. Om een bijdrage te leveren aan toekomst­bestendige werkplaatsen voor duurzame, veilige en betaalbare mobiliteit.

Lees over ons

December 2022