Nieuws

CLEPA Aftermarket Conferentie 2023

Mis Europa's toonaangevende Automotive Aftermarket Conferentie niet!

CLEPA Aftermarket Conferentie 2023

Kom naar de CLEPA Aftermarket Conference 2023 om van topsprekers, vertegenwoordigers van de industrie en beleidsmakers te horen hoe de voertuig­technologie zich snel ontwikkelt en wat hun inzichten en richtlijnen zijn voor toekomstige uitdagingen en oplossingen. Hieronder vindt u een voorproefje van het programma:

  • Mark Nicklas, hoofd van de eenheid bij het directoraat-generaal Interne markt, industrie, ondernemerschap en MKBs van de Europese Commissie, zal een overzicht geven van de geplande EU-wetgevingsmaatregelen die relevant zijn voor de aftermarket van de auto-industrie. Hij zal ingaan op gegevens in voertuig­en, cyberbescherming en de toekomst van boorddiagnose (OBD).
  • Boston Consulting Group (BCG) geeft een exclusieve preview van de resultaten van de nieuwe CLEPA/BCG-studie over het belang van wagenparken voor de automotive aftermarket. De analyse omvat een indicatie van de algemene trends, de algemene marktomvang en de structuur van wagenparken en de toekomstige rol van wagenparkbeheerders in de service- en reparatiemarkt.
  • In nieuwe voertuig­en, waar software steeds belangrijker wordt, zijn elektronische architecturen essentieel om geavanceerde functies en diensten mogelijk te maken. Robert Bosch GmbH zal een inzichtelijke keynote geven over opkomende technologietrends en de verschillende Application Programming Interfaces (API's) in voertuig­en en regelmatige software-updates.

Dit persoonlijke evenement omvat ook verschillende netwerkpauzes, een uitstekende gelegenheid voor deelnemers om de stands van de sponsors te bezoeken en meer te weten te komen over hun werk.

Als u in contact wilt komen en wilt netwerken met topindustriëlen in de automotive aftermarket sector en uw visie op de toekomst ervan wilt delen en bespreken, mag u de CLEPA Aftermarket Conference 2023 niet missen.

Om aan te melden en voor meer informatie, klik op de onderstaande link:

Klik hier