Nieuws

EQUIP AUTO Lyon: hét automotive evenement van het jaar, bestel nu uw (gratis) toegangskaart!

Na de succesvolle editie van 2022, wordt de vakbeurs EQUIP AUTO dit jaar eenmalig in Lyon gehouden van 28 t/m 30 september om een betere internationale beurskalender te bewerkstelligen. De daaropvolgende editie zal in oktober 2025 weer in Parijs plaats vinden. De EQUIP AUTO is hierdoor hèt toonaangevende internationale vakevenement van het jaar op het gebied van innovatie voor de aftersales van auto's en diensten voor connected mobility.

EQUIP AUTO Lyon: hét automotive evenement van het jaar, bestel nu uw (gratis) toegangskaart!

Als RAI Vereniging lid kunt u nu uw (gratis) toegangsbadge aanvragen.

Tyre and Innovation Village – Nieuw!

In samenwerking met de Franse Vereniging van Banden zullen vele spelers op dit speciale forum (fabrikanten, detailhandelaren, leveranciers van onderdelen, netwerken) onder meer een exclusieve opstelling presenteren met als thema: 100 jaar technologische innovatie en verschillende concepten voor de mobiliteit van de toekomst.

Univers VO (Car remarketing) Village

In samenwerking met Univers VO, zullen de spelers van de automotive Remarketing sector worden samengebracht: inkoop, logistiek, recovery/ voorbehandeling/ reconstructie van voertuig­en, DATA, digitale marketing, CRM/DMS, garantie en financiering. Er worden meer dan 35 exposanten verwacht op een oppervlakte van 600 m².

Reusable Parts Village: Remanufacturing, Repairability, Reuse

Bij dit ontmoetingspunt op de beurs zullen bedrijven samenkomen rond de thema's remanufacturing, repairability en reuse, om een licht te werpen op de circulaire economie in uiteenlopende gebieden, van 2e hands onderdelen tot remanufactured parts. Dit Reusable Parts Village wordt georganiseerd in samenwerking met FRANCE AUTO REMAN, FEDEREC en MOBILIANS.

Bodywork-Paintwork Village

In samenwerking met de Franse carrosserie-federatie zal de 6e editie van deze ‘Village’ leveranciers van onderdelen die gespecialiseerd zijn in carrosserie samenbrengen om hun nieuwste concepten en knowhow te presenteren.

Startups Village

Hét forum voor nieuwe start-ups, investeerders en onderhouds- en reparatieprofessionals die werkzaam zijn in de aftermarket en de mobiliteits­sector. Op het programma: concrete oplossingen voor de huidige uitdagingen in de sector

Uw gratis toegangsbadge

Voor meer informatie over de beurs – o.a. de exposantenlijst - kunt u terecht op de website www.equip­auto.com. Voor het aanvragen van uw gratis toegangsbadge kunt u klikken op deze link. Ook kunt u contact opnemen met de Nederlandse vertegenwoordiging: Promosalons Nederland, T. 0204620020, E. netherlands op promosalons punt com