2e Automotive Netwerk Diner NL-BE

Na onze succesvolle eerste editie bij Sterkstokers in 2022 nodigen RAI Automotive Industry NL en Agoria Automotive Technology Club u uit voor de tweede editie van ons jaarlijkse Automotive Networking Dinner België - Nederland.

Het doel van dit evenement is om onze automotive buren te ontmoeten en de banden met hen te versterken, omdat we ervan overtuigd zijn dat co-creatie en samenwerking belangrijke instrumenten zijn om de ongekende uitdagingen waar onze industrie voor staat het hoofd te bieden.

Kom op 9 maart om 16:00 uur naar PSV Eindhoven.

16:00 - 16:15: Registratie
16:15 - 17:15: Rondleiding met een exclusief kijkje achter de schermen van PSV Eindhoven
17:15 - 17:30: Welkom door RAI Automotive Industry NL en Agoria Automotive Technology Club
17:30 - 20:00: Walking dinner

Kosten

Dit netwerkdiner is exclusief voor leden van Agoria, Agoria Automotive Technology Club en RAI Automotive Industry NL.

Voor leden van Agoria Automotive Technology Club en RAI Automotive Industry NL is deelname van de eerste aanwezige per organisatie gratis. Vanaf de tweede persoon bedragen de deelnamekosten € 125,00 (excl. BTW).

Voor Leden van Agoria bedragen de deelnamekosten € 125,00 per deelnemer (excl. BTW).

Er geldt een no-show-fee van € 125,00 (excl. BTW) per persoon.
In geval van afwezigheid is een vervanger toegestaan zonder extra kosten.

Deadline voor inschrijving is 1 maart 2023.

Het maximum aantal deelnemers is beperkt. Schrijf u daarom vandaag nog in!

Wij hopen u te mogen verwelkomen op deze unieke netwerkgelegenheid.

1e Automotive Netwerk Diner Aftermovie