Agenda

Automotive Week 2023

Automotive Week 2023

Automotive Week 2023

De Automotive Week 2023 is dé hotspot als u op de hoogte wilt blijven van de laatste Europese ontwikkelingen op het gebied van mobiliteit en als u uw netwerk in onze mobiliteits­sector wilt uitbreiden. Innovatieve technologieën en de juiste vaardigheden worden steeds belangrijker om de wereld van mobiliteit slim, veilig en duurzaam te maken.

In het hart van de Brainport regio, op de Automotive Campus in Helmond, openen wij onze deuren voor het internationale publiek om de mobiliteit van de toekomst te ervaren.De Automotive Week biedt een exclusief kijkje in de keuken voor toekomstig talent, professionals, overheden en kennisinstellingen.

Een ware belevenis

We bieden een internationaal publiek een 'kijkje achter de schermen' van de huidige ontwikkelingen. De Automotive Week biedt de mogelijkheid om de mobiliteits­oplossingen van de toekomst te ervaren met vele demonstraties en een open dag voor studenten, carrièreswitchers, changemakers en innovatieliefhebbers, genaamd The Talent Fair.

Tijdens deze dagen zien en ervaren bezoekers interessante (tussen)resultaten van grote en kleine innovaties.

Partner of sponsor worden?

Neem contact op met Bram Hendrix.

Innovatie of demo tonen?

Heeft u een innovatie of demo die u graag wilt laten zien tijdens Automotive Week 2023? Neem dan contact op met Gert Blom.

Blijf op de hoogte!

Alle actuele informatie over dit evenement vind je op de website van de Automotive Week 2023.

Bezoek website AW2023