Nieuws

Nationaal Zakelijke Mobiliteits­onderzoek 2024

  • secties:Alle secties
  • soort inhoud:Nieuwsbericht
  • datumPublished on

Wat is de behoefte aan mobiliteit nu en hoe gaat die zich het komende jaar ontwikkelen? Hoe stimuleren werkgevers de keuze voor een elektrische auto, biedt de werkgever ondersteuning voor laadinfrastructuur en wat doet de komst van nieuwe automerken met de samenstelling van het huidige wagenpark? Deze vragen staan centraal tijdens het Nationaal Zakelijke Mobiliteits­onderzoek 2024

Nationaal Zakelijke Mobiliteitsonderzoek 2024

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteits­onderzoek, dat in opdracht van het Vakblad Automotive Management, RDC en de Vereniging van Nederlandse Autoleasemaatschappijen (VNA) wordt uitgevoerd door VMS | Insight, wil inzicht krijgen in de wijze waarop zakelijke mobiliteit binnen bedrijven is ingevuld.

Twee delen

Het Nationaal Zakelijke Mobiliteits­onderzoek bestaat uit twee delen:

1. Onderzoek onder zakelijke reizigers

2. Onderzoek onder bedrijven/werkgevers met medewerkers die zakelijk reizen.

De vragenlijst heeft betrekking op de tweede groep: bedrijven/werkgevers. In dit onderzoek wordt de mening gevraagd van functionarissen die (mede-) verantwoordelijk zijn voor (zakelijke) mobiliteit van medewerkers. De enquête is niet bedoeld voor leasebedrijven en verhuurbedrijven.

Samenvatting onderzoek

Uw mening is daarbij van groot belang! Het invullen van de enquête neemt ongeveer 15 minuten in beslag. U kunt op het einde van de vragenlijst aangeven of u de samenvatting van dit onderzoek wilt ontvangen. Ook kunt u, indien gewenst, een benchmark aanvragen waarbij uw resultaten worden vergeleken met de rest van de markt. Deelnemers maken bovendien kans op een weekend cabrio rijden of één van de drie Bol.com tegoedbonnen ter waarde van €50,-!

Klik hier voor de enquête.