Nieuws

RAI Vereniging op de IAA Transportbeurs in Hannover

RAI Vereniging neemt dit jaar weer deel aan de prestigieuze IAA Transportbeurs in Hannover, een van de grootste en belangrijkste beurzen in de transport- en logistieke sector. Van 17 tot en met 22 september zal RAI Vereniging met negen toonaangevende bedrijven op de IAA te zien zijn met een collectieve stand. De deelnemers bestaan uit Tilbox, Burgers Carrosserie, Caralu, Joloda Hydraroll, Carrosseriefabriek Heiwo, Be-Combi, Pacton Trailers, Estepe en Coxx Mobile Systems.

RAI Vereniging op de IAA Transportbeurs in Hannover

Uiteraard staat de Holland Borrel ook weer op de planning, die zal plaatsvinden op woensdag 18 september van 17:30-20:00 uur. Deze netwerkborrel biedt een uitstekende gelegenheid voor de Nederlandse en internationale bezoekers om in een informele setting kennis te maken, ervaringen uit te wisselen en zakelijke contacten te leggen. De Holland Borrel staat garant voor een gezellige en informele sfeer, waar zowel bestaande relaties kunnen worden versterkt als nieuwe zakelijke banden kunnen worden aangegaan.

De deelname van RAI Vereniging en de negen deelnemers aan de IAA Transportbeurs onderstreept de kracht en innovatie van de Nederlandse transport- en logistieke sector. Bezoekers van de beurs kunnen zich verheugen op een breed scala aan geavanceerde producten en diensten die bijdragen aan efficiëntere en duurzamere transportoplossingen.

Bezoek ons op onze stand: Hal 25, C71 & C81.