Nieuws

In Memoriam - Wim van der Leegte (VDL)

Met verslagenheid hebben wij vernomen dat Wim van der Leegte is overleden. Als voormalig VDL-directeur was hij een icoon binnen de Automotive sector en maak­industrie. Onder zijn leiderschap bloeide VDL op, onder andere door het verwerven van een belangrijk contract met BMW voor de productie van Mini's. Zijn kennis, visie en ongekende gedrevenheid zullen voor altijd voortleven in onze herinneringen.

In Memoriam - Wim van der Leegte (VDL)

"Wij zijn bedroefd door het nieuws van Wim's overlijden. We herinneren hem als een man met een passie voor de Automotive, die altijd stevig met beide benen op de grond bleef staan," aldus Olaf de Bruijn, algemeen directeur van RAI Vereniging.

"VDL is één van de vooraanstaande en belangrijke leden van RAI Vereniging en Wim heeft altijd een leidende rol gespeeld binnen het bestuur van RAI Automotive Industry NL. Hij was niet alleen een uitstekende professional, maar ook een zeer gewaardeerd mens. Zijn inzet en toewijding hebben een onuitwisbare indruk achtergelaten." namens Team RAI Automotive Industry NL.

Wij wensen zijn familie en allen die hem dierbaar zijn veel sterkte met dit verlies.

Vanwege zijn grote bijdrage aan de Nederlandse Automotive industrie, heeft Wim van der Leegte (links) in 2017 het “RAI Gouden RAI Wiel” ontvangen.Vanwege zijn grote bijdrage aan de Nederlandse Automotive industrie, heeft Wim van der Leegte (links) in 2017 het “RAI Gouden RAI Wiel” ontvangen.