Nieuws

LinkedIn groep voor vacatures in de mobiliteits­industrie

  • secties:Alle secties
  • soort inhoud:Nieuwsbericht
  • datumPublished on

RAI Automotive Industry NL, ACE Mobility en de Automotive Campus hebben hun krachten gebundeld en een LinkedIn-groep gecreëerd waarop leden van RAI Vereniging (en anderen) de gelegenheid wordt geboden om hun vacatures te plaatsen. Dit initiatief is een antwoord op de vraag van veel leden: ‘kunnen wij onze vacatures binnen het RAI-netwerk delen?’.

LinkedIn groep voor vacatures in de mobiliteitsindustrie

Via onze website en LinkedIn-pagina was het delen van de vele vacatures van onze leden helaas niet haalbaar, vandaar dat we deze LinkedIn-groep gestart zijn. De afgelopen weken zijn vacatures geplaatst en vanaf juli zijn we gestart met het communiceren van het bestaan van deze groep. We willen natuurlijk zoveel mogelijk mensen binnen de mobiliteits­wereld bereiken, zowel binnen- als buiten Nederland.

Binnen deze groep komen werkgevers, werkzoekenden, studenten (afstudeerders) en overige geïnteresseerden samen. Goed om te weten: uit onderzoek blijkt dat een groot deel van de openstaande vacatures wordt gevuld door mensen die niet actief opzoek waren naar een nieuwe baan. Het is dus belangrijk dat deze groep zo groot mogelijk wordt.

Daarom vragen wij u om lid te worden en deze groep en deze ook binnen uw eigen netwerk onder de aandacht te brengen.

Ga naar de LinkedIn groep