Zoekresultaten

1 - 20 van de 1,000 resultaten

Aantal resultaten per pagina:
  • RAI Mobiliteitsdiner

Jaarlijks organiseert RAI Vereniging het RAI Mobiliteitsdiner waar prominente gasten uit de mobiliteitsbranche, politiek, overheid en wetenschap voor worden uitgenodigd. In 2017 vindt het RAI Mobiliteitsdiner plaats op 30 maart in de Glazen Zaal in Den Haag.
  • RAI Mobiliteitsdiner

Netwerkdiner met prominente gasten uit de mobiliteitsbranche, politiek, overheid en wetenschap
  • Maandelijkse analyse autoverkopen

Naast de prognose vooraf analyseert IHS Automotive ook maandelijks achteraf de personenautoverkopen in Nederland.
  • Forecast Flash Report Netherlands - December 2016.pdf

• Jurering Racefiets en MTB van het Jaar 2017 uitgesteld

De fietsen voor de verkiezing Racefiets en MTB van het Jaar 2017 waren geleverd, de vakjury en het testpanel van tijdschrift Fiets stonden er klaar voor. Helaas strooide dit weekend het winterweer roet in het eten.
  • RAI Vereniging wil aantrekkelijkere leaseregels voor fiets

RAI Vereniging wil aantrekkelijkere leaseregels voor fietsen, zonder bijtelling. Hierdoor kan de leasefiets op dezelfde manier worden behandeld als een leaseauto. Op dit moment betaalt de leasefietser namelijk loonbelasting over de volledige waarde van de fiets, wat leidt tot hoge kosten.
  • Fiscaliteit

In Nederland zijn de vier belangrijkste autobelastingen: de Belasting van Personenauto’s en Motorrijwielen (BPM), de motorrijtuigenbelasting (MRB), de brandstofaccijnzen en de bijtelling van de zakelijke auto bij de loon- en inkomstenbelasting (fiscale bijtelling).
  • Captains Dinner RAI Automotive Industry

Moderator Eddy van der Vorst welcomed the members of the Dutch Automotive Suppliers Association (RAI Automotive Industry) and guests to a reception & dinner on the occasion of the “Annual Automotive Captains Dinner” last Wednesday at the “Royal Dutch Industrial Club” in Amsterdam.
  • Oproep industrie voor gestandaardiseerde introductie brandstofetiket

Vandaag hebben de Europese koepelorganisaties ACEA, ACEM (gemotoriseerde tweewielers), UPEI en FuelsEurope (brandstofindustrie) in een gezamenlijke brief de EU-lidstaten en de Europese Commissie opgeroepen de noodzakelijke acties te ondernemen om duidelijkheid te scheppen bij de introductie van een...
  • Taipei Cycle Show

Internationale fietsen tentoonstelling
  • Uitreiking Fiets Awards 2017

Uitreiking van de Fiets, E-Bike, Speed E-Bike, Racefiets en MTB van het Jaar en Fiets Innovatie Awards
  • Ledenvergadering sectie Fietsen

Bijeenkomst voor alle leden van de sectie Fietsen
  • Bestuur sectie Fietsen

Vergadering van het bestuur van de sectie Fietsen
  • Kerndossiers 2017 RAI Aftermarket, Equipment & Automotive Industry

Belangenbehartiging en beïnvloeding van besluitvorming ten gunste van een toekomstbestendige aftermarket en toeleveranciers industrie is waar het om gaat.
  • Autotechnica wordt lid RAI Aftermarket

Berry Jansen was eerder al lid van RAI Vereniging, met zijn bedrijf Bergam in Hoofddorp. Nadat het bedrijf verkocht werd, is ook het lidmaatschap gestopt.
  • Sectievergadering Zware Bedrijfswagens

Op woensdag 18 januari vergadert het bestuur van de sectie Zware Bedrijfswagens van 15.00 tot 17.00 uur bij RAI Vereniging in Amsterdam.
  • ACEA verwelkomt visie Europese Commissie over data-economie

De Mededeling waarmee de Europese Commissie haar visie geeft over de Europese data-economie, is door ACEA met instemming ontvangen. Hoewel deze niet sectorspecifiek is, wordt daarin met nadruk connected en autonoom rijden belicht als casus voor de gevolgen van datatoegang.
  • RDW: ontwikkelingen 2017

In september 2016 heeft de RDW de ‘Prinsjesdagbrief 2016’ gepubliceerd, met de belangrijkste ontwikkelingen die spelen in 2017. Inmiddels is op de RDW-site een aantal onderwerpen nader uitgewerkt.
  • Nieuw jaar voor JCG Business Club

De circa 100 leden van de JCG Business Club zijn jonge managers (tussen 27 en 47 jaar) uit de mobiliteitsbranche, werkzaam bij een bedrijf dat lid is van RAI Vereniging.
  • Volvo ontwikkelt eerste autonoom rijdende aanhanger

De schijnbaar onstuitbare tendens naar autonoom rijden verspreidt zich langzaam naar de aanhangwagenmarkt. Volvo Construction Equipment (CE) onthulde wat de eerste zelf-rijdende kipper ter wereld kon.